Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Halep konvoyundan kötü haber!
Doğu Halep'te konvoy otobüslerinin kalktığı noktada patlama oldu. Patlamanın ardından tahliyeler durdu, tahliye operasyonu askıya alındı. Olayın ardından konuşan Suriyeli yetkili "Engellemeler nedeniyle tahliye operasyonu askıya alındı." dedi.

ÜST DÜZEY TÜR YETKİLİ "SALDIRI YOK" DEMİŞTİ

Saldırıdan hemen önce ise bölgedeki son durum hakkında konuşan üst düzey bir Türk yetkili, "Halep'ten hareket eden konvoylara yeni bir saldırı olmadı. Güvenliği Ruslar sağlıyor. Sınırın Suriye tarafında 2 kamp bölgesi belirlendi. Kapasite 80 bin kişi olacak." demişti.

4 PATLAMA OLDU

Olay yerindeki görgü tanıklarının aktardığı bilgiye göre otobüslerin kalktığı noktada 4 patlama meydana geldi.

Söz konusu patlamalarda çok sayıda kişinin yaralandığını aktaran kaynaklar, yaralıların bölgedeki hastanelere kaldırıldığını açıkladı.

800 KİŞİ REHİN ALINDI

Bu arada, Esed yanlısı terörist gruplar, Halep'teki tahliye sırasında durdurdukları konvoyda bulunan yaklaşık 800 kişiyi rehin aldı.

Rejim yanlısı yabancı teröristlerin, Halep'teki tahliye işlemi sırasında ateş açıp rehin aldığı grupta 14 sivil hayatını kaybetti..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.