Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Hollanda Erdoğan için yasa değiştiriyor!
BBC Türkçe'nin haberine göre, Hollanda'daki siyasi partiler, kendi ülkelerinde de benzer bir durumun yaşanmaması için yasa değişikliğinin şart olduğu görüşünde.
"Dost ülkelerin liderlerine hakaretin cezalandırılmasına" ilişkin yasanın iptali için iktidar ortağı Liberal Sağ Parti (VVD) tarafından hazırlanan öneri, meclis başkanlığına sunuldu.
VVD Milletvekili Joost Taverne'in önerisine meclisin büyük çoğunluğu destek veriyor.

HAKARET EDEN KOMEDYENİ DEĞİL ERDOĞAN'I ELEŞTİRDİ

Hakaretleri görmezden gelen Taverne, Erdoğan'ın Alman komedyen hakkında açtığı davayı eleştirerek, böylesi bir durumun Hollanda'da yaşanmaması için yasanın iptalini istediklerini belirtti ve "Yurtdışındaki liderler, uzun kollarıyla bizim mahkemelerimizi kullanarak, temel Batı değerlerimizi baltalayamazlar" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat murat 8 yıl önce

Çok iyi olur, bizde zaman zaman onların seviyesine inebiliriz. Bizim yetkililerimize, halkımıza hakaret eden kim olursa misliyle karşılık veririm. Şimdiden uyarıyoruz, sonradan alınıp nazlanmayın sakın.!

Avatar
Kadir bxl 8 yıl önce

Avrupanin sonu felaket az kaldi izleyin gorun.. tc dengeleri al ust edecek

Avatar
Adnan 8 yıl önce

Bazı insanları güldürme uğruna Kendileri gülünç duruma düşerler

Avatar
Memduh Mineoglu 8 yıl önce

REİS BİZ SENİ ÇOK SEVIYORUZ.BEN ÇOK MERAK EDIYORUM.3. HAVALİMANI KANAL İSTANBUL HAYATA GEÇİRILDIGİNDE NE SAKLABANLIKLAR YAPACAKLAR.

Avatar
İlhan 8 yıl önce

Recep Tayyip Erdoğan dünyaya tek başına kafatutuyor ama içerdeki şerefsizleri napıcaz

Avatar
yusuf ata 8 yıl önce

reis bu batiyinin sonu insAllah senin elinde olacak oncelik israile tanirsan biz muslumanlari cok mutu edersin o picler suriye topraklarina gommemiz farz oldu

Avatar
Harekatı Osmanlı 8 yıl önce

Utanmazlar reziller siz Reisi nasıl ona yardım eden Allahtır...