Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Hristiyanlığa geçen sığınmacılardan skandal ifadeler
2016’nın ilk üç ayı içinde Avusturya’da 300 yetişkinin Hristiyanlığa geçmek için başvuruda bulunduğunu ve bunların yüzde 70’inin sığınmacı olduğunu kaydedildi Geçen hafta Hamburg'da 80 İranlı ve Afgan sığınmacının vaftiz edildiği aktarıldı. Berlin’deki Trinity kilisesinin cemaatinin de 150 kişiden 700 kişiye çıktığı belirtildi.

DİN DEĞİŞTİREN SIĞINMACILARDAN SKANDAL İFADELER

Avrupa basınına konuşan İranlı sığınmacı Shima, “Bütün hayatım boyunca barışı ve mutluluğu aradım ama İslam’da bulamadım” derken, Genç bir kadın sığınmacı da “Hristiyan olduğumdan beri hiç kimseden korkmuyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 8 yıl önce

iran sanki müslümandıda hristiyan oldu zaten dinin belli değil şerefsizler

Avatar
Ümit Demir 8 yıl önce

Bu güzel din-i İslâm mı bu hâle getiren ve yanlış anlaşılmasına sağlayanlar iki cihanda yansın,, görünen taplo iç iyi değil..ama şu da unutulmamalıdır ki sınav çetin öyle biraz menfehat urunada ebedî alemdeki yaşamda cennet bu sınavı verenlere,,, ALLAH ben size din olarak islamı seçtim diyor, sözüm din değiştiren kardeşlerimize az menfaat uğruna ebedî kalacak olduğumuz ahirete yerinizi değişmeyen biri olarak sizi bekliyor

Avatar
ALLAHU EKBER 8 yıl önce

hristiyan olduğundan beri korkmuyormuş muşda miş miş çok normal korkunun büyüğünü pek yakında göreceksin

Avatar
samir 8 yıl önce

Zorlukla imtihan edildiniz amma sinavdan gecmediniz. ResulAllah(s) efendimiz 3sene mekkede kureys tarafindan barrikadla sinandi cekirge yediler amma yilmadilar ve bizlere o zorlu gunlerin ardindan 4x4luk baris dini olan islami emanet etdiler. Sizi hiristiyan olmaya zorlayan hiristiyana hizmet eden sozde musluman olan amma batinin kopeyi olan liderlerini degil mi?

Avatar
Mustafa Yüksel 8 yıl önce

Ahiretini dünyaya satmak bu olsa gerek
Allah şaşırtmasın
Avrupa'da İslam hızlı yayılıyor bunu neden haber yapmıyorlar bay Papa'ya sormak lazım

Avatar
iso 8 yıl önce

Biliyorlar kimden zarar geldiğini onların dinine geçiyor. Çünkü Müslüman dan zarar gelmez emin. Onların Safina geçmesi sözde. Ama yinede yoldan çıktın.

Avatar
mustafa yıldır 8 yıl önce

sen zaten kafirdin.

Avatar
mustafa yıldır 8 yıl önce

islamın batıdan doğuşunu asla engelliyemiyecekler