Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

İlham Aliyev'den yaralı askerlere ziyaret
Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ve beraberindeki heyet ile Bakanlığın Merkezi Askeri Hastanesini ziyaret ederek cephe hattındaki çatışmalarda yaralanan askerlerle biraraya geldi. 

Aliyev askerlere teşekkür ettikten sonra şunlar söyledi;

"Siz çatışmalarda yaralandınız ancak zafer kazandınız. Azerbaycan ordusu düşmana layıkıyla cevap verdi. Cephe hattındaki durum, Azerbaycan ordusu, subayı ve askerinin kahramanlığını gösteriyor. Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü korumak her bir Azerbaycanlının borcudur. Sizin gibi evlatlarımız, vatanın şanını yüceltiyor. Sizin askeri mücadeleniz gelecekte askeri kitaplarda yansıtılacaktır."

Hastanedeki yaralı askerlerle yakından ilgilenen ve her biri ile ayrıca görüşen Cumhurbaşkanı Aliyev, yaralıların durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

"DÜŞMANI YERİNE OTURTTUK"

Cumhurbaşkanı Aliyev sözlerine şöyle devam etti;

"Biz öz topraklarımızda savaşıyoruz. Biz kendi topraklarımızı savunuyoruz. Bizim işimiz hak işidir. Azerbaycan ordusu bu defa da düşmana yerini gösterdi ve yerine oturttu."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.