Öne Çıkanlar rusya çatışma ahmet davutoğlu haber dışişleri bakanlıüı

İlham Aliyev Türkiye'ye geliyor!
Ankara’da 17 Şubat 2016’da bombalı araçla meydana gelen saldırı da Erdoğan’ın Azerbaycan ziyaretine denk gelmişti. O dönemde de Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan ziyaretini iptal etmişti.

Erdoğan ziyaretini 15 Mart Salı gününe ertelemişti. Ancak "zamanlaması manidar" bir saldırı daha gerçekleşti. Erdoğan'ın ziyaretine 2 gün kala yine canlı bomba saldırısı gerçekleşti. 

TEKLİF ALİYEV'DEN GELDİ

Ankara'daki terör saldırısı sonrasında Türkiye ile dayanışma çerçevesinde, iki ülke arasındaki Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) V. Toplantısı,
 Bakü yerine Ankara'da gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, yarın yapılacak olan toplantının mekanının Ankara olarak değişmesi bugün gelen bir öneri akabinde kararlaştırıldı. YDSK Toplantısını Bakü yerine Ankara'da yapma önerisinin Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den  geldiği kaydedildi.
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da terörle mücadele konusunda Türkiye'yle somut dayanışma sergileme çerçevesinde yapılan bu öneriyi kabul ederek, bu jestten dolayı Aliyev'e teşekkürlerini ilettiği belirtildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali san 8 yıl önce

HELAL SANA ILHAM ALIYEV HELAL SANA

Avatar
omer bay 8 yıl önce

Gercek dost bu gunlerde belli olur