Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Amerika'lı ajan gazeteci James Foley'in DEAŞ tarafından öldürülmesinden sonra Suriye'ye giderek terör örgütü YPG ile birlikte terör örgütü DEAŞ'a karşı savaşan İngiliz ajan aktör Micheal Enright, Kobani ve Tel Abyad operasyonlarından sonra bu kez Rakka'nın Tabka İlçesi'nde ortaya çıktı. Tabka Barajı ve ilçenin terör örgütü DEAŞ'tan alınması operasyonuna katılan İngiliz ajan Enright, önce Tabka barajında fotoğraf çektirdi, sonra ilçe merkezinde çocuklarla oyunlar oynadı.


Amerikalı ajan gazeteci James Foley'in DEAŞ tarafından öldürülmesinden sonra 2015 yılında Suriye'ye gelerek eli kanlı terör örgütü YPG ile birlikte terör örgütü DEAŞ'a karşı operasyonlara katılan İngiliz ajan aktör Micheal Enright, geçen hafta 50 gün süren operasyon ile terör örgütü DEAŞ'tan temizlenen Rakka'nın Tabka ilçesinde ortaya çıktı. İngiliz basını ve Kürt internet sitelerinde yer alan habere göre, daha önce terör örgütü DEAŞ'a karşı Kobani ve Tel Abyad'a savaşan İngiliz ajan aktör Enright'in Tabka operasyonuna da katıldığı belirtildi. Tabka İlçesi ve barajının DEAŞ'tan geri alınmasından sonra önce Tabka barajı önünde fotoğraf çektiren İngiliz ajan aktör Micheal Enright daha sonra terör örgütü YPG saflarında fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.