Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

İngilizler teröre karşı birleşti... CHP'yi suçlayan yok!

İngiltere'nin başkenti Londra'da parlamento binası önünde terör saldırısı düzenlendi.

ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Otomobilini yayaların üzerine süren terörist, bir polisi bıçakladıktan sonra öldürüldü. Saldırıda 5 kişi hayatını kaybederken 20'den fazla kişi de yaralandı.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Saldırıdan sonra İngiltere Başbakanı May, birlik beraberlik mesajları verdi, parlamentonun teröre teslim olmayacağını,  toplantılarına ara vermeyeceklerini söyledi.

İngiltere'de halk teröre karşı birleşti

TERÖR KURBANLARI ANILDI

Londra'da yaşayanlar da terör saldırısından sonra olay yerine giderek hayatını kaybedenleri andı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı bölgeye giden vatandaşlar, saatin geç olmasına rağmen olay yerine çiçek bıraktı. Vatandaşlar polise sarıldı....

TÜRKİYE'DE OLUNCA..

İngiltere'de saldırıdan sonra polisle vatandaşlar arasında yaşanan bu kaynaşma, Türkiye'de terör saldırılarından sonra devleti katliam yapmakla suçlayan tipleri akıllara getirdi.

İngiltere'de halk teröre karşı birleşti

İngiltere'de halk teröre karşı birleşti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.