Öne Çıkanlar rus tırları simon kjaer Şanlıurfa ceylanpınar intihar saldırısı beşiktaş fenerbahçe maçının hakemi Ülke tv

İngiltere'de protestocular Başbakanlığı kuşattı

Offshore hesapları olduğu ortay çıkan Cameron için Başbakanlık Binası'nın bulunduğu Downing Street caddesinde toplanan binlerce kişi 'Cameron istifa', ' Vergi kaçakçılığı suçtur' dövizleri taşıyor.

CAMERON KAÇTI

Göstericiler başbakanlık binasının etrafını çevirdi. Göstericilerden bazıları göstericiler binaya taş atmaya başladı. Binanın arka kapısından Cameron'un kaçtığı söylentilerinin ardından hala binada olup olmadığı ise doğrulanamayınca göstericiler binanın tüm giriş çıkışlarını kuşattı.

CAMERON'DAN AÇIKLAMA

Lideri olduğu Muhafazakar Parti'nin başkent Londra'da düzenlenen Bahar Forumu'nda bugünyaptığı konuşmada Cameron, İngiltere gündemine oturan ve adının karıştığı Panama belgelerine dair açıklamalar yaptı. 

Hedefteki lider Cameron şu açıklamaları yaptı;

"(Panama belgelerini) Bu konuyu daha iyi bir şekilde ele almam gerektiğini biliyorum. Bu durumun üstesinden daha iyi bir şekilde gelebilirdim. Almam gereken dersler olduğunu biliyorum, öğreneceğim. (Bu konuda) Başbakanlığı ya da isimsiz danışmanları suçlamayın, beni suçlayın"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.