Öne Çıkanlar METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C sokağa çıkma yasağı Akkuyu

İran Aden Körfezi'ne savaş gemisi gönderdi!
İran'ın yarı resmi haber ajansı Tesnim'in haberine göre, İran Deniz Kuvvetleri'nin lojistik destek gemisi Buşehr ile Elvend muhribinden oluşan 44'üncü Filo Aden Körfezi'ne gönderildi.

TİCARİ GEMİLER İÇİN DEDİLER

İran'ın bölgeye gönderdiği savaş gemilerinin kendi ticari gemilerin deniz yolu güvenliğini sağlayamak amacında olduğunu belirtildi. Çok stratejik bir yerde bulunan Aden Körfezi, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun Yemen'e düzenlediği askeri saldırılar açısından da çok önemli. 

ABD SAVAŞ GEMİSİNE SALDIRI

Bölgede son olarak ABD'ye ait savaş gemilerine Husilerin füzeli saldırılar düzenlediği belirtilmişti. Husiler Pentagon'un iddialarını yalanlamış, ancak ABD ordusu misilleme olarak bu sabah Kızıldeniz kıyısında Husilere ait 3 radar mevzisini vurmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.