Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

İran'dan skandal Halep açıklaması!
Suriye'de katliam yapan Esed'e açık destek veren ve ortadoğu'nun yeni DAEŞ'i olarak gösterilen Haşdi Şabi ile Halep'teki katliamın kara gücünü yürüten İran, tepkiler üzerine açıklama yaptı.

İran'ın yaptığı açıklamada tüm dünyanın gözleri önünde İran destekli Haşdi Şabi'nin gerçekleştirdiği katliamlar inkar edildi. Son olarak Doğu Halep'ten bugün sivillerin çıkarılması için başlatılan tahliye sırasında yaralıları taşıyan ambulanslara Haşdi Şabi milislerini ateş açmıştı.



İŞTE İRAN BÜYÜKELÇİLİĞİ'NDEN YAPILAN O AÇIKLAMA

 “Söz konusu iddialar, DAEŞ, Al-Nusra ve diğer organize terör örgütlerine bağlı basın yayın organlarınca koparılan yaygaralardan etkilenerek yayınlanmış olup, tarafımızdan tekzip edilmektedir. İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği olarak şu hususun altını çizmek isteriz ki, komşularla ilişkileri geliştirmek, bölgede terörizm ve aşırıcılıkla mücadele etmek, Suriye halkının yaralarının sarılmasına katkı sağlamak ve Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması husunda iş birliği yapmak, İran İslam Cumhuriyeti'nin ilkeli siyasetlerinden olup, bu çerçevede Türk makamları ile olan diplomatik temaslar ve koordinasyonlar sürdürülecektir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memo 7 yıl önce

alevilik dinse ben ona inanmıyorum. insanları tarikat adı altında bölenleri de rabbim ebu lehebe yardımcı yapsın. dinde tarikat yok.