Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

IŞİD infaz yaptı, İngiltere'ye tehdit yağdırdı!
IŞİD tarafından yeni yayınlanan videoda İngiliz istihbarat servislerine çalıştığı iddia edilen 5 kişinin infaz görüntüleri yer aldı.



Videoda turuncu renkli hapishane tulumu giydirilen 5 kişinin diz çöktüğü ve arkalarında da yüzleri maskeli IŞİD militanlarının olduğu görülüyor.



İNGİLTERE'YE TEHDİTLER YAĞDIRDI!





İngilizce konuşan bir IŞİD militanı da bu 5 kişinin İngiliz hükümeti tarafından yüz üstü bırakıldığını söylüyor. İngiltere Başbakanı David Cameron’a hitaben konuşan militan Cameron’un ‘Beyaz Saray’ın kölesi’ ve ‘Yahudilerin Katırı’ olduğunu söylüyor. IŞİD’in bir gün İngiltere’yi işgal edeceğini söyleyen militan, İngiltere’de şeriatın hüküm süreceğini iddia ediyor.



Cameron ‘un selefleri Gordon Brown ve Tony Blair’e göre daha küstah ve ahmak olduğunu söyleyen militan, “Irak’ta ve Afganistan’da kaybettiğiniz gibi bu savaşı da kaybedeceksiniz. Ancak bu sefer sizin mağlubiyetiniz çocuklarınıza miras kalacak ve çocuklarınız sizi IŞİD’le savaşabileceğini zanneden ahmaklar olarak hatırlayacak” ifadelerini kullandı. Militanın konuşması ve tehditlerinin ardından İngiliz casusu olduğu iddia edilen 5 kişi kafalarına kurşun sıkılarak infaz edildi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.