Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

İskoçya'da bağımsızlık referandumu gündemde!
İskoçya bölgesel yönetiminin Başbakanı Nicola Sturgeon, Birleşik Krallık'ta AB'den ayrılma yanlılarının kazandığı referandum hakkında açıklamalarda bulundu. 

"İSKOÇYA GELECEĞİNİ AB'DE GÖRÜYOR"
Referandum sonucundan üzgün olan Sturgeon şu açıklamalarda bulundu; "İskoçya geleceğini AB'de görüyor. İskoçya isteğimiz dışında AB dışına çıkarılacaktır. Bu demokratik olarak kabul edilemez." 

BAĞIMSIZLIK REFERANDUMU HAZIRLIĞI YAPACAKLAR


Sturgeon İskoç kabinesinin yarın bir araya geleceğini söyledi. Sturgeon ayrıca AB'de kalmak için tüm seçenekleri değerlendireceklerini, bağımsızlık için ikinci bir referandumun masada olduğunu açıkladı...

İSKOÇLAR BİRLEŞİK KRALLIKTAN AYRILMAKTAN YANA
İskoç halkının yüzde 62'si AB'de kalmaktan yana, yüzde 38'i ise ayrılıktan yana oy veriyor. Sturgeon daha önce de yaptığı açıklamalarda, İskoçya'nın AB üyesi olarak kalmak istediğini, Birleşik Krallık genelinde ayrılık kararı çıkarsa ikinci bir bağımsızlık referandumunun yapılacağını duyurmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.