Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

İspanya Başbakanı'na yumruklu saldırı

İspanya'da 20 Aralık Pazar yapılacak genel seçimler dolayısıyla ülkenin kuzeyindeki Pontevedra kentine giden Halk Partisi (PP) lideri ve Başbakan Rajoy, kalabalık partili grubuyla yürüdüğü sırada yanına yaklaşan 17 yaşındaki A.V'nin saldırısına uğradı. Dirseğiyle Rajoy'un yüzüne vuran A.V. güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

İstifini bozmadı

Yüzünde hafif kızarıklık oluşan ve gözlüğü kırılan Rajoy, basın mensuplarına "Çok iyiyim, harikayım, hiçbir sorun yok" dedi. Rajoy, daha sonra seçim kampanyası programına devam etti. Bu arada, A.V'nin polise verdiği ilk ifadede "Bunu yaptığım için çok memnunum" dediği öğrenildi. Saldırı sonrası siyasi partilerin liderleri Rajoy'a geçmiş olsun dileklerini iletti, saldırıyı kınadı.

Rajoy yine favori

Güvenlik güçleri tarafından anından müdahale edilen gencin kelepçelenerek gözaltına alınmadan önce polislerden birine daha vurduğu belirtildi. Vatandaşları selamlama ve fotoğraf çektirme yürüyüşüne gözlüksüz devam eden Başbakan Mariano Rajoy, alkışlar eşliğinde A Coruna kentine doğru yola çıktı. 20 Aralık seçimleri öncesi tüm anketler, iktidardaki muhafazakar Halk Partisi’nin (PP) lideri Mariano Rajoy’un yeniden seçileceğine işaret ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.