Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

İsrail'den Erdoğan'a küstah cevap: Osmanlı...

Mescid-i Aksa'da devlet terörü uygulayan İsrail, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hadsiz ve küstah ifadelerle cevap verdi.

'Osmanlı İmparatorluğu geride kalmıştır' denilen açıklamada şunlar söylendi:

"Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti üyelerinin toplantısındaki ifadeleri saçma, hayali ve çarpıtılmıştır. Kendi ülkesinin zor sorunları ile ilgilenmesi çok daha akıllıca olurdu.

"KUDÜS YAHUDİLERİN BAŞKENTİDİR VE GELECEKTE DE ÖYLE OLACAKTIR"

Osmanlı İmparatorluğu günleri geride kalmıştır. Kudüs geçmişte de Yahudi halkının başkenti olmuştur, halihazırda başkentidir ve gelecekte de öyle olacaktır.

İsrail Hükümeti geçmişe nazaran güvenliğe, özgürlüğe, inanç serbestisine ve bütün azınlık haklarına saygılıdır.

Camdan bir sarayda yaşayanların başkalarına taş atmamaları gerekir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suat 7 yıl önce

Osmanlı geri dönüyor dedikodusu bile sizi korkutmaya yetiyor

Avatar
Türk oglu Türk 7 yıl önce

Ulan siyonist bozuntusu sen bu işkal yaptıgın topraklardan bir gün türk askerinin ansızın gelişini görünce kacacak delik arayacaksın,
O zaman seni kim kurtaracak,
Her yüz yılda bu yahudilere dersini vermesse birileri, bunlar bi avuç siyonistlerle dünyayı karıştırmaya çalışıyor,türk milleti yaşadıgı sürece hiç bir mazluma zulm edemiyeceksıniz.

Avatar
Ramazan Yilmaz 7 yıl önce

2027 tarihinde bu soylediklerinizi tekrardan duymak istiyorum, o kudusu basiniza yikmam artik an meselesidir...

Avatar
Eyy yahudi türk milletine dedelerin biyad etti osmanlının şevkatlı kollarına kendini verdi hür yaşamı için şimdide kalkmış dil uzatıyorsun be cahil sen yakında amerikanın sana oynayacagı oyunların tedbirini almaya bak cahil, 7 yıl önce

ey yahudi dua etki eger şu anda bir neslin kaldı ise bunu osmanlının şevkatliligi ve dininin bütünlüğüdür,senin hakkından almanya geliyor fakat ondan korkundan zavallı silahsız insanlar üzerinde dünyaya kahramanlıgını göstermeye çalışıyorsun,ala olsun yarın yine bi deli alman çıkar karşına senin,
Fakat bu sefer merhamet yok zulme zulmle karşılık verirler,

Avatar
mesut 7 yıl önce

Kudüs dahil filistin topraklarıdır israil sizin işgal etmiş olmanız bunu degiştirmez

Avatar
fatsa.li osman 7 yıl önce

ulan yahudi bozuntusu sapik domuz pisligi yaratik OSMANLI kelimesi bile sizi yanliz gece tuvalete gitmekten ve bir odada yanliz yatmaktan urkuduyor. unutmayin ey kafir ve kefereler bir gun gelecek topunuz haritadan silinip yok olacaksiniz. DOMUZ pislikleri gici kasinan DOMUZ sahibinin degnegine sürtünürmüs sizinde artik giciniz kasinmaya basladi akitmis oldugunuz MUSLUMAN kanlarinda mutlaka bogulacaksiniz belki yarin belkide yarindan da yakin. topunuzun cani cehenneme ins. topunuzun LEŞİ bir tane MUSLUMAN.in parmagindan akan bir damla kana degmez. siz dunyanin en aşagilik.gaddar.namussuz.şerefsiz.haydut.katil.vampir milletisiniz. Almanya nin hitlerine bazen kiziyoruz sizin buyuk DOMUZ surulerulini gaz odalarinda cayir cayir yakmislar. cok ta iyi yapmislar tebrik ediyorum demek ki siz boyle vahsete layik bir milletmissiniz pardon DOMUZ leşleriymissiniz.