Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

İsrail'i korkutan 'Yahudi terör örgütü'

Jerusalem Post'un haberine göre, İsrail'in istihbarat kuruluşu Şin Bet, ülkede hükümeti devirerek krallık kurmak isteyen "radikal Yahudi terör örgütü" olduğunu duyurdu.

Örgütün "köktenci monarşi" kurarak Yahudi olmayanları İsrail'den atmak istediği bildirilirken, örgütün üyelerinin şu anda sorgulanmakta olduğu iddia edildi. Örgütü ortaya çıkartarak gelecek saldırıları durdurmak istediklerini açıklayan Şin Bet yetkilileri, Şin Bet'in şüphelilere işkence yaptığına dair iddiaları da yalanlayarak, bu iddiaların amacının soruşturmayı engellemek olduğunu bildirdi. Şin Bet, "aşırı sağcı eylemciler ve avukatlarının" soruşturmayı engellemek için dikkati işlenen suçlardan alıp, soruşturmanın meşruluğuna çekmeye çalıştıklarını açıkladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.