Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

İşte Türk askerini istemeyen Irak'ın IŞİD karşısında düştüğü durum!

AA muhabirine konuşan Yarbay Ahmed ed-Duleymi, bomba yüklü araçla Enbar'ın batısında, Irak-Suudi Arabistan sınırında bulunan sınır karakolunu hedef alan bir saldırı düzenlendiğini ifade etti.

Duleymi, saldırıda ilk belirlemelere göre, sınır muhafızlarına bağlı 1. Alay Komutanı Yarbay Hüseyin Kuli ve 5 askerin hayatını kaybettiğini, 14 askerin yaralandığını ve karakolda büyük maddi hasar olduğunu kaydetti.

DAEŞ 3 IRAKLI KOMUTANI ÖLDÜRDÜ

Öte yandan AA muhabirine konuşan Yarbay Cemal el-Cuburi, "DAEŞ Musul'da rehin aldığı Albay Muvaffak el-Cuburi, Albay Samir Hasan ve Binbaşı Mustafa Hamza'yı öldürdü" dedi.

Cuburi, söz konusu kişilerin 10 Haziran'da DAEŞ'le girilen çatışmalarda Musul'dan çekilen 3'üncü Bölük'ün komutanları olduğunu ve olaylar sırasında DAEŞ tarafından rehin alındıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.