Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

İsveç Başbakanı çark etti

İsveç Başbakanı Stefan Löfven, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin, halkın kahramanca mücadelesiyle önlendiğini açıkladı.

HALKIN ORTAK HAREKETİ DARBEYİ ÖNLEDİ

Lövfen, "Darbe girişimini sokağa çıkarak kahramanca önleyen Türk halkı tarih yazdı. Halkın ortak hareket etmesi darbecilerin başarıya ulaşmasını önledi'' diye konuştu. 

'TÜRKİYE FAZLA İLERİ GİDİYOR' DEMİŞTİ

Löfven, 7 Ağustos'ta ise “Türkiye'de uluslararası kamu hukuku ve insan hakları dikkate alınmalıdır. Görünen, insanlar hapse atılıp, işlerine son verilirken fazla ileri gidildiği. Bütün bu tutuklanıp devletteki işlerinden atılanların darbe girişimine katıldığını ispatlamak zor olsa gerek” açıklaması yaparak Türkiye'yi kötülemişti. 

TERÖRLE ORTAK MÜCADELE

Löfven, Gaziantep'teki terör saldırısını da lanetledi;
"Türkiye ile teröre karşı her türlü ortak mücadele için varız. Bütün dünya ülkelerine teröre karşı mücadelede çok büyük işler düşüyor. Son yıllarda artan terör olaylarını ancak işbirliğiyle çözebiliriz. Gaziantep'te teröre kurban gidenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum."

NE OLMUŞTU?




İsveç başbakanının Türkiye'yi kötüleyen açıklamasının ardından İsveç Dışişleri Bakanı "Türkiye'de 15 yaşının altındaki kız çocuklara tecavüz ediliyor" yalanını ortaya atmıştı.Viyana Havaalanına ise ''Türkiye’de 15 yaşından küçük çocuklarla cinsel ilişkiye izin veriliyor'' yazısı yazılmıştı. Buna kayıtsız kalmayan Güneş Gazetesi İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki elektronik reklam panosuna İsveç'teki çocuk istismarı gerçeğini gözler önüne seren bir ilan verdi. İlanda "İsveç'in dünyada tecavüz oranı en yüksek ülke olduğunu biliyor musunuz" yazıyordu

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can - Günes Gazetesi 8 yıl önce

Allah o yazidan sorumlu Gazeteciden razi olsun... eger adam 90 kilo ise bunun 89 kilosu tasak....darisi Meclisdeki sözde bakanlara....

Avatar
Yasin 8 yıl önce

Güneş gazetesi ve Turgay GÜLER farkı.. Darbe gecesi ezanların okunmasına vesile olan kişi aynı zamanda. Kitap da yazıyor kendileri okumanızı tavsiye ederim

Avatar
Kadir 8 yıl önce

Elin köpekliğini yapan sözde gazeteciler örnek alsın.

Avatar
Recep 8 yıl önce

Helal sana Güneş

Avatar
Canan 8 yıl önce

Allah razı olsun Güneş gazetesinden. İçerlerimizin yağı eridi. Verilebilecek en güzel cevabı vermişler. Düşmanı kendi silahıyla vurmak çok etkileyici olmuş.

Avatar
Anonim 8 yıl önce

Batı sonzamanlarda akla zarar açıklamalar yaptı. Bu örnekte olduğu gibi kontrolsüzler. Apaçık belli bu. Plansızlar.

Avatar
muhammed 8 yıl önce

Güneş gazetesini tebrik ediyorum isveçe anlayacağı dilden konuşmuş

Avatar
Veysel 8 yıl önce

Helal olsun güneş gazetesi yöneticilerine..