Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

İtalya'da ayrılıkçılardan İngiltere yorumu: Sıra bizde
İngiltere’nin AB'den çıkma kararının ardından İtalya Başbakanı Matteo Renzi durum değerlendirmesi yapmak için Bakanlar Kurulunu toplantıya çağırdı.

RENZİ: KARARLARINA SAYGI DUYUYORUZ
Matteo Renzi basın toplantısında şunlar söyledi, “Britanya halkı bir tercihte bulundu ve biz kararlarına saygı duyuyoruz. Şimdi yeni bir sayfa açma zamanıdır. Ancak yeni bir sayfa açmak ’ortak evi’ değiştirmek anlamına gelmiyor. Bugünden itibaren evinimizin yeniden yapılandırılması konusunda daha da kararlıyız, belki bir tazelenme olacaktır ancak Avrupa bizim yarınlarımızın evidir" 

"BU KARAR AVRUPA İÇİN BİR UYANIŞTIR"
İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni ise, “Bu sonuç Avrupa için bir uyanıştır, ortak gelişim, savuma ve göç politikalarının yeniden ele alınması için bir fırsattır” açıklamasını yaptı. 

AYRILIKÇI PARTİ LİDERİ: SIRA BİZDE
Ayrılıkçı Lega Nord partisi lideri Matteo Salvini ise İngiltere'nin AB'den çıkma kararından memnun “Yaşasın özgür vatandaşların cesareti! Kalp, akıl ve gurur yalan, tehdit ve zorbalığı yendi. Teşekkürler Birleşik Krallık, Avrupa artık değişecek. Şimdi sıra bizde”açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.