Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası fransa

Kabe İmamı: "Allah'a hamdolsun..."

İslam aleminin en önemli mabedi olan Kabe-i Muazzama'da imamlık görevinde bulunan Abdurrahman Sudeysi ABD'de açıklamalarda bulundu.

İslam Alemi Birliği’in düzenlemiş olduğu konferansa katılmak üzere New York’a giden Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi İşleri Genel Başkanı Şeyh Dr. Abdurrahman es-Sudeysi, Suudi Arabistan'ın El-İhbariyye kanalına konuştu.

"ABD İLE DÜNYAYI YÖNETİYORUZ"

Yaptığı açıklamayla özellikle sosyal medyada yoğun tepki gören Sudeysi, "Bugün Suudi Arabistan ve ABD dünyanın iki kutbu. Allah'a hamdolsun dünyayı birlikte yönetiyorlar" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ziya acar 7 yıl önce

Yeni Feto bununda sonu Amerikan ajanligi satılmış zavallı.

Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Yazıklar olsun sana adı köpek satılmış iblis dünyayı yonetiyormus iblis ölen müslümanlar aklına hiçbi gelmiyor şerefsiz ayyi

Avatar
Atakan 7 yıl önce

Bütün Müslümanlar kaç yil gitmesin oralara ve o paralari fakirlere versin En büyük sevabida işlemiş olurlar. Görün bu para ile gözü dönmüş kan emici mahluklar nasıl tutuşurlar. El insaf be, o kadar müslüman aç susuz siz gidin abd köpeklerine yardim ediyorsunuz yaziklar olsun size

Avatar
Şaban kalebaşı 7 yıl önce

ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ...... amerikan köpeği

Avatar
Muhammet Senlikoglu 7 yıl önce

Eğer bu haber dogruysa Allah onu kahru perişan etsin InsAllah

Avatar
sülo 7 yıl önce

bu iplisin arkasinda haci garibankar birde namaz kiliyor Allah seni nasil biliyorsa öyle yapsin iplis

Avatar
mert metehanlar.. 6 yıl önce

slak ..AMERİKANIN KUCAĞINDA oturan kukla olduklarının farkında değil salak...vantralog iyi sulfle veriyor....kncık kukla...

Avatar
Zafer karacaer 6 yıl önce

Demekki dunyada dokulen musluman kanlarinda sizinde parnaginiz var, ozaman Vay halinize elim verici azap sizleri bekliyor.