Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya çatışma fenerbahçe haber

Katar'dan Ruslara rest! 'Gerekirse Suriye'ye askeri müdahalede bulunuruz'

Katar’dan Suriye ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Suriye meselesinde Türkiye, ABD ve Suudi Arabistan’ın yanında yer alan Katar Dışişleri Bakanı Halid El Atiyye askeri müdahalenin sinyallerini verdi.

Atiyye CNN televizyonuna konuştu. Suriye’de savaş patlak verdiği ilk günden beri barıştan yana olduklarını söyleyen Atiyye, “Suriye’yi bölünmekten korumak için Suudi ve Türk kardeşlerimizin yanında yer alırız” açıklamasını yaptı.

Sözlerini bir adım ileri götüren Atiyye “gerekirse askeri müdahale yaparız” diyerek Rusya’ya beklemediği bir yanıt verdi.

Katar Dışişleri Bakanı ayrıca “BM Güvenlik Konseyi Suriye halkını koruyamıyor, bu yüzden Suriye’nin Dostları Girişimi desteklenmeli” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.