Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Katar Emiri 9 uçakla hastaneye gitti

Katar'ın eski emiri Şeyh Hamid bin Halife el-Tani'nin bacağını kırması üzerine Katar kraliyet ailesi dokuz uçakla İsviçre'ye gitti.

Guardian'ın İsviçreli bir yetkiliye dayandırdığı habere göre 25 Aralık gecesi aralarında bir Airbus'ın da bulunduğu dokuz uçak, Zurich-Koten Havaalanı'na iniş yaptı. Uçuş önceden planlanmadığından dolayı uçaklar "acil iniş gerçekleştirdi. zurich-Koten Havaalanı'na normalde bölgede yaşayan insanların rahatsız olmaması için gece iniş yapılmadığı kaydedildi.

İniş izninin İsviçre Hava Kuvvetleri tarafından verildiği bildirildi. Uçaklarda kimlerin bulunduğuna dair bilgi verilmedi.

Katarlı yetkililer tarafından yapılan açıklamada, eski emirin tatil sırasında bacağını kırdığı ve tedavi için İsviçre'ye gittiği belirtildi. Katar hükümetinin iletişim ofisi, şeyhin başarılı bir operasyon geçirdiğini ve fizyoterapisine devam edildiğini ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.