Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

Filistin tarafından yapılan açıklama göre, İsrail askerleri, Filistinlilere yeniden müdahale etti. İsrail askerlerin Filistinlilerin üzerine saldırması sonucu 1 kişi daha hayatını kaybetti, 67 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden 24 yaşındaki Filistinli Yousuf Kashour olduğu duyuruldu.

İSRAİL'İN SALDIRILARI CUMA GÜNÜ BAŞLADI

İsrail güçleri, Cuma günü Mescid-i Aksa'da silahlı saldırıda bulunduğunu iddia ettiği 3 Filistinliyi katletmiş olay sırasında yaralanan 2 İsrail polisinin ise kaldırıldıkları hastanede öldüğünü ileri sürmüştü. 

MESCİD-İ AKSA'DA EGEMENLİK SAĞLAMAK İSTİYORLAR

Olayın ardından Mescid-i Aksa ibadete kapatıldı. Yahudiler, Harem-i Şerif'in iki kapısına metal arama dedektörleri yerleştirmişti. İsrail, Mescid-i Aksa'nın kapılarına kurduğu metal detektörler aracılığıyla Harem-i Şerif’te egemenlik sağlamayı umuyor. 

İsrail bu adımı Aksa'yı yönetme hakkını resmi olarak tanıdığı Aksa Vakfına danışmadan attı. Filistinliler bu fütursuz tavırların artarak devam edeceğini düşünüyor. Tüm müslüman alemi Aksa'nın Yahudilere tahsisinden ve ellerinden alınmasından endişe duyuyor.

İSRAİL GERİ ADIM ATTI ANCAK...

İsrail medyasında çıkan haberlere göre, İsrail güçlerinin metal arama dedektörlerini kaldıracağı ve Aksa'nın kapılarına el dedektörleriyle arama yapacak polis güçleri yerleştireceği ileri sürülmüştü.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.