Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Kukla Bahreyn Kralı'ndan skandal sözler!

Bahreyn Kralı Hamad bin İsa el-Halife tepki çekecek açıklamalarda bulundu.

Siyonist İsrail rejiminde yayın yapan J'Post'un haberine göre Bahreyn Kralı Hamad bin İsa el-Halife, İsrail rejimine olan karşıtlığıkınadığını dile getirdi.

İsa el-Halife, Müslümanların İsrail boykotunu kınayarak, "Halkımı Tel Aviv'e gitmeleri noktasında serbest bıraktım" dedi.

Öte yandan Bahreyn Kralının söz konusu ifadeleri, İsrail Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman'ın Dışişleri Bakanlığı'ndaki memurlara hitaben konuşmasında, Netanyahu'nun, "Arap ülkeleri ile ilişkilerimizde yaşanan gelişme benzeri görülmemiş bir durumda." dediğini aktarmasından sonra gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Milli Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
davut 7 yıl önce

İsrail dediğin gib masum davranırsa sorun yok ama tezgahı kürarda daha sonra israilde patlatılan bombanın sorumlusu olarak arapları sorumlu tutarak ülkene döşerse o zaman eşekliğini idrak edersin angut.