Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Libya uçağı kaçırıldı

Libya devletine ait Afriqiyah havayollarına ait Airbus A320 yolcu uçağı, içindeki 118 kişiyle birlikte iki saldırgan tarafından kaçırılarak Malta'ya indirildi.

İç hatlar seferi yapan ve Trablus'a gitmekte olan uçak, yolundan çevrildi. Malta'ya yönlendirilen uçağın yerel saatle 11.32'de Luqa Havaalanı'na indiği bildiriliyor.

TERÖRİSTLER 118 YOLCUYU PATLATMAKLA TEHDİT EDİYOR

Libya'ya ait uçağı kaçıran iki saldırganın 118 yolcuyu patlatmakla tehdit ettikleri belirtiliyor.

Malta Başbakanı Joseph Muscat, güvenlik güçlerinin operasyon için hazırlandığını söyledi.

KADDAFİ YANLILARI

Uçağı kaçıran teröristlerin Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi yanlıları olduğu gelen bilgiler arasında.



KADIN VE ÇOCUKLAR SERBEST BIRAKILIYOR

Saatler süren ikna çabaları sonrası hava korsanları kadın ve çocukları bırakmaya başladı. Son gelen bilgilere göre uçaktaki 65 kişi serbest bırakıldı.

MALTA BAŞBAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Malta Başbakanı Joseph Muscat, Libya’nın Afriqiyah Havayollarına ait yolcu uçağının Malta’ya iniş yaptığını, güvenlik ekiplerinin teyakkuzda olduğunu bildirdi.

Afriqiyah Havayollarının Libya’da iç hat seferini gerçekleştirirken içindeki 118 yolcuyla Malta’ya kaçırılan uçağına ilişkin Malta Başbakanı Muscat bir açıklama yaptı.

Sosyal paylaşım sitesi twitter’dan konuyla ilgili bir mesaj paylaşan Muscat, "Kaçırılma ihtimaliyle Malta’ya yönlendirilen Libya iç hat uçuşu hakkında bilgilendirildim. Güvenlik ve acil durum ekiplerimiz teyakkuzda" diye yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.