Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Macron'dan küstah Türkiye açıklaması

Macron, sözde soykırımın 102'nci yıldönümü için Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen anma törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada, 7 Mayıs’ta cumhurbaşkanı seçildiği takdirde, ''Ermeni soykırımının'' tanınması için dünyada mücadele vereceğini ifade ederken, Elysee Sarayı’na çıkarsa, tüm ülkelerde demokratları koruyacağını belirterek, ''Türkiye’nin içine girdiği eğilimden çok derin üzüntü duyuyorum ve bunu onaylamıyorum'' dedi.

AB ÜZERİNDEN TÜRKİYE'YE TEHDİT

16 Nisan anayasa referandumuna ilişkin ''otoriterleşme'' vurgusu yapan Macron, kendisinin Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Türkiye'nin Avrupa Birliği müzakerelerinde ilerleme olmayacağını da belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkiye 7 yıl önce

Cokta tinnnnnnn

Avatar
Tatar 7 yıl önce

Sizin gibi Avrupa'nın içine sıçarım ben aç Köpekler önce sokagınızdaki bokları temizleyin

Avatar
rifat 7 yıl önce

hadi ordan dallama ! biz zaten sizin gibi şerefsizler topluluğuna girmeyi zaten istemiyoruz yavşakkkkkk ! sonuna kadar rteeeeee,

Avatar
Ugur 7 yıl önce

Fransiz pici. Siltir git

Avatar
Ülkücü 7 yıl önce

Biz sizler gibi yavşak bir millet değiliz sizin topluluğunuza siçayım

Avatar
Sokarım 7 yıl önce

Bize kafa tutmak senin neyine len götü sikli puşt? Senin gibi yavşak çakal ancak oralardan havlar

Avatar
Guwen 7 yıl önce

Şu amina kodunun picler ini susturmanin tek yolu tek celsede avrupa birliğinden ayrılmaktadır yoksa bize huzur yok bıktık midemiz kaldirio avrupa birliği ile ilgili olumlu yada olumsuz haberlere

Avatar
İsmail Bademci 7 yıl önce

Sana TÜRKİYE hakkında görüşün ne diye soran mi oldu.böcek beyinli senin aklın sende kalsın. Bizlerde buradan Fransızların geleceği konusunda çok endişeliyiz demokratik bir seçim olmadı Avrupanın geleceği tehdit altında.