Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

İngiltere'nin Manchester şehrinde bulunan Manchester Arena'da, Amerikalı şarkıcı Ariana Grande'nin performansı sırasında bir patlama sesi duyuldu.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

22 KİŞİ ÖLDÜ

Patlama yerel saatle 22.35'te (TSİ 00.35) patlama yaşandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İngiliz polisi ise 22 kişinin öldüğünü, 50'den fazla yaralı olduğu belirtiyor.

Manchester Arena'da patlama

 

Manchester Arena'da patlama

MANCHESTER POLİSİ: BÖLGEDEN UZAK DURUN

Manchester polisi Twitter'dan yaptığı açıklamada vatandaşların bölgeden uzak durmalarını istedi. Konser alanından yüzlerce kişi tahliye edildi. Gerçekleşen patlamanın nedeni araştırılıyor.

GÖRGÜ TANIĞI: İNSANLAR KANLARLA KAPLIYDI

İndependent'ta yer alan habere göre, bir görgü tanığı, "Son şarkısını bitirdi ve büyük bir patlama sesi duyduk. Tek hatırladığım herkesin koşarak kaçtığıydı. İnsanlar kanlarla kaplıydı, bazı insanlar kavga etmeye başladı. Oldukça korkutucuydu." dedi.

Patlamanın meydana geldiği konser alanı 21 bin kişi kapasiteliydi. Patlama sırasında içeride bulunan binlerce insan panik halinde kaçışmaya başladı.

Manchester Arena'da patlama

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.