Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Merkel Türkiye'ye geliyor
Merkel, 23-24 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek Dünya İnsani Yardım Zirvesi'ne katılacak.
Geçtiğimiz ay Gaziantep'e gelerek Nizip ilçesindeki çadır kentte kalan Suriyelileri ziyaret eden Merkel'in 4 ayda 4. ziyareti olmuştu.

5 AYDA 5. ZİYARETİ OLACAK
23 Mayıs'ta Türkiye'ye gelecek olan Alman Başbakanın bu ziyareti, 5 ayda yaptığı 5. ziyareti olacak.

ZİRVEDE KONUŞMA YAPACAK
Merkel'e ziyareti kapsamında Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier ile Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanı Gerd Müller de eşlik edecek.
Alman Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, Merkel'in zirvede bir konuşma yapacağını açıklarken, Türkiye'de kimlerle görüşeceği konusunun henüz netlik kazanmadığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turan 8 yıl önce

Gelsin gelsin

Avatar
İbrahim bayat 8 yıl önce

Bu kadın Zaman'ın demokrasi DÜŞMANI bir Doğu Alman bunu Türkiye o kadar yükseltilip Türkiye gurur duyuyor

Avatar
İbrahim bayat 8 yıl önce

1978 yılında Almanya Türkiye'ye vebalı Afrika ülkesi Senigal a vize uyguladı hemen anında senigaldan cevabını aldı onlarda vize uyguladı biz ne yapdık bir Alman başbakanı ülkemize gelmeden aylar önce sevinmeye başladık tıpkı şimdiki gibi merkel gelse ne yazar gelmese neyazar bu kadar küçülmeye gerek yok milletin gururuyla oynamayın bu kadın ve onun ülkesi bir TC DÜŞMANI Merkel ise bir Doğu Alman yıllarca NATO'ya nefret ve kan kusmuş şimdi ise bolca muz yemek için vatanına ihanet etmiş bayrağına ihanet etmiş bir Doğu Alman Nerde Doğu Almanya soruyorum yok oldu işte bu kadıngibileri ihanet etdi hepsi bu