Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Programın sunucusu olan sözde komedyen aslında soyarı olan Ahmet Ademisimli mahluk, yayın sırasında, Suriye'de özellikle de Halep'te katil Esed rejiminin katliamlarıyla ilgili haberlerin yalan olduğunu söyledi.

"Ben-i Adem" adlı programın sunucusu olan Ahmet Adem, "Halep'e bombalar atılıyormuş sonra telefon açıp, alo burası Halep, bombalanıyoruz diyen insanlar televizyonlara çıkıyor, nasıl füze bunlar" diye konuştu.

Suriye'de katliamlarda yaralanan ve ölen sivillerin görüntülerinin gerçek olmadığını iddia eden adam, yaralı görüntülerinin pudra ve makyajla oluşturulduğunu iddia edip, Suriyeli yaralıların taklitlerini yapıp, dalga geçmeye devam etti.
Mısırlı sunucu, Suriye'deki insanlık dramıyla alay ederken, stüdyodaki izleyiciler de sık sık kahkaha attı. Program Mısır'da sosyal medyada çok sert tepkilere neden oldu. Gelen tepkilerle birlikte birçok kişi, Suriye'deki katliamlarla dalga geçen Ahmet Adem'i savcılığa şikayet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
F.canmutlu@windowslive.com 8 yıl önce

Meşrebi kiptilik. Olan soysuzun zirvalari