Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Mustafa Altıoklar İstanbul'un fethini küçümsedi
Yalnızca hakaretleriyle adından söz ettirebilen yönetmen Mustafa Altıoklar, bu kez İstanbul'un fethini eleştiren tweetleriyle sahnede..

"İKİ DANDİK TAKA"
İstanbul'un fethedilmesini "İki dandik takayı Haliç'in uysal sularından geçirip, topu topu Avcılar kadar bir üvey kasabayı gasp etmek"olarak niteleyen Altıoklar, Osmanlı devletinin yalvararak haçlılara teslim ettiği İstanbul'u Atatürk'ün kurtardığını söyledi.
Altıoklar'ın tweetlerinde şu ifadeler yer aldı;
"İki dandik takayı Haliç'in uysal sularından geçirip, topu topu Avcılar kadar bir üvey kasabayı gasp etmeyi fetih diye kutlayan aptal; elbette bilmezsin; senin Ecdad-ı Osman'ın yalvararak haçlıya teslim ettiği istanbul'u, Mustafa Kemal'in ölümüne kavgasıyla kurtardığını ve elbette bilemezsin, sana hayatın estetiğini yaşamayı önerdiğini."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sercan 8 yıl önce

Top

Avatar
ahmet 8 yıl önce

Bu adamda bir ibnlelk var kesin tehşiş koydum

Avatar
Metin 8 yıl önce

Ananı avradını .....Yunan tohumu

Avatar
refikkurtulus 8 yıl önce

O kendini çok beğenen tv çocuklarına sinema jonü ve kibirli akademisyen kişilikler modanın pacavralari gibi tezgah ürünü oldunuz farkindasiniz anlaşılan.

Avatar
gulsah 8 yıl önce

hem bu kadar cahilsin hem de utanmadan bir bok bilmediğin konu hakkında yorum yapıyorsun. Az otur götünün üstüne de tarih oku amk cahili

Avatar
. 8 yıl önce

Yav hepinizmi kansizsiniz yediginiz ekmek aldiginiz hava ictiginiz su haram zikkim olsun

Avatar
polat 8 yıl önce

Bu aptal insan,Mustafa Kemalin bir Osmanlı askeri olduğunu bilemeyecek kadar cahil ve ahmak.

Avatar
güngör 8 yıl önce

kansiz.