Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Norveç'te pedofili skandalı: 51 tutuklama!
ABD, çocuk pornosu ve tecavüzünün de ötesinde inanılmaz iddialar ile çalkalanıyor. Çocuk istismarcılığıyla alakalı iğrenç skandalda Obama, Clinton, Soros gibi isimlerin adı geçiyor. 1995 senesinde Belçika'nın bir kasabasında kaybolan kız çocuklarıyla ilgili olarak başlayan olaylar zincirinde Amerika'nın önemli sermaye sahipleri yer alıyor.

NORVEÇ'TEKİ ÇOCUK TECAVÜZCÜLERİ DEŞİFRE OLDU

Benzeri olayların Norveç'te de yaşandığı ortaya çıktı. Norveç polisinin dünkü basın toplantısında tümü erkek olduğu açıklanan 51 sanığın cinsel tacizine uğrayan çocukların bebekler de dahil olmak üzere her yaş grubundan çocuk olduğu açıklandı.



TACİZCİLERİNİ CHAT MESAJLARIYLA PAYLAŞMIŞLAR

Sanıklar yargılanmalarına konu olan cinsel taciz malzemelerini kriptolu chat programları üzerinden birbirleriyle paylaşmışlar.



TOPLUMDA SAYGIN YERLERİ OLAN, YÜKSEK EĞİTİMLİ KİŞİLER

Bergen kentinde 22 yaşındaki bir Norveçlinin 2015 yılında ihbar edilmesi ile başlatılan soruşturmada tutuklanan 51 kişi arasında iki politikacının da olduğu belirtilen polis açıklamasında, sanıkların çoğunluğunun toplumda saygın yeri olan, yüksek eğitimli kişiler olduğu belirtildi.

VİDEOYA KAYDETTİLER, BAŞKALARIYLA PAYLAŞTILAR

Sanıklara yöneltilen suçlamalar arasında 14 yaşın altında çocuklara tecavüz, tecavüze yardım etmek, 14-16 yaş arasındaki çocuklarla cinsel ilişkiye girmek, çocuklara taciz olaylarını videoya kaydetmek, bellekte depolayıp başkalarıyla paylaşmak bulunuyor.

KENDİ ÇOCUĞUNA TACİZ PLANLARINI ANLATTI

Basın toplantısında konuşan polis yetkililerinden Hilde Reikrås sanıkların evlerinde ve bilgisayarlarında yapılan araştırmalarda 150 terabayt cinsel taciz verisi ele geçirildiğini belirtip ‘'Partneri hamile olan bir sanık, diğerleriyle yaptığı chat görüşmelerinde çocuğunun doğmasından sonra nasıl tacizde bulunacağını anlatıyor'' diye konuştu.

Polisin açıklamasına göre sanıklar işledikleri suçun karşılığında 15 yıla kadar varan hapis ile cezalandırılabilecekler.

Skandala karışan bazı kişilerin yaşları;



Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.