Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

O grup üyeleri konuştu! Paris katliamında neler yaşandı?

Fransa’nın başkenti Paris’te saldırı sırasında sahnede olan Eagles of Death Metal grubunun elemanları olaydan sonra ilk defa basına açıklama yaptılar.

Konser Salonu'nda girip seyircilerin üzerine ateş edildiğini gördüklerinde localarına gizlenen grup elemanları bir çok seyircinin de buraya sığındıklarını söylediler.

Grubun şarkıcı ve gitaristi Jesse Hugues "Bazı insanlar ölü taklidi yaparak kurtulmaya çalışıyorlardı, Ölü sayısının fazla olmasının bir diğer sebebi ise insanların birbirlerini korumak isteme duygusuydu, insanlar yerde yatanları korumak için vücutlarını onları siper ediyorlardı, Bir çocuk benim deri ceketimin arkasına saklanarak kurtuldu" dedi.

Grubun müzisyenleri olaydan sağ kurtulurken, konser ekibinden olan satış sorumlusu Nick Alexander hayatını kaybedenlerin arasında.

Olaydan sonra grup Avrupa'daki tüm konserlerini iptal ederek Amerika'ya geri döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.