Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Obama Çinli mevkidaşına siber casusluktan yakındı!
ABD Başkanı Barack Obama Çinli mevkidaşı Şi Cinping’i Beyaz Saray’da ağırladı. İki lider görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti.

Obama Çinli mevkidaşına en çok Çinli hackerler’dan yakındı. Obama Amerikan şirketlerine ve vatandaşlarına yönelik bu saldırıların sona ermesi gerektiğini söyledi.

Obama ABD yönetiminin ticarette avantaj sağlamak için siber saldırılarla ilgilenmediğini söyledi. Çinli mevkidaşıyka bugünkü yapılan görüşmenin ardında da ortak bir kanıya ulaştıklarını söyledi. Siber casusluğun önüne geçilebilmesi için çalışma yapmak noktasında anlaşma sağladıklarını kaydetti.

Obama siber casusluk faaliyetinin sadece Çin’den gelmediğini ima ederek bu konuyu diğer ülke liderleriyle de konuşacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.