Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Obama Sonunda itiraf etti: Hepimiz Yahudiyiz!

ABD Başkanı Barack Obama, Uluslararası Holokost kurbanlarını anma gününe katıldı.

"HEPİMİZ YAHUDİYİZ"

Burada bir konuşma yapan Obama, 2. Dünya Savaşı'nda Nazilere esir düşen asker Roddie Edmonds'un sözlerini hatırlattı: "Hepimiz Yahudiyiz"

"ARTAN YAHUDİ ALEYHTARLIĞI"

Obama, konuşmasına şöyle devam etti; "Antisemitizm belasını yok etmemiz mümkün değil ama doğru olanı yapmak ve sorumluluk taşımak zorundayız. Yahudi aleyhtarlığının dünya genelinde artış gösterdiği gerçeğiyle yüzleşmeliyiz. Bunu inkar edemeyiz. Yahudilerin nesiller boyunca aileleriyle yaşadıkları Avrupa'nın büyük şehirlerini artık kendilerini güvende görmedikleri için terk ettiğini gördüğümüzde, Bombay'dan Kansas'taki Overland Park'a kadar, Yahudi merkezlerinin hedef alındığında, üniversite kampüslerinde (Nazilerin sembolü) gamalı haçı ve daha fazlasını gördüğümüzde, bunlara sessiz kalmamalıyız. Herhangi bir inanca yönelik saldırı, tüm inançlara yapılmış bir saldırıdır." 




Anahtar Kelimeler:
AbdObamaYahudiHolokost
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAFIZ 54 8 yıl önce

ALLAH IKI CIHANDA YEDIDEN YETMISE TÜM SOYUNUN BELASINI VERSIN KEFERE