Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Onbinlerce Putin karşıtı sokaklara döküldü!
Kommersant gazetesine göre 15 bini aşan, polis kaynaklarının ise 7 bin 500 kişi olarak açıkladığı kalabalık, Moskova'nın merkezinde Nemtsov'u anmak için yürüdü. Moskova’nın Strastnoy Bulvarı’nda izinli gösteri için toplanan kalabalık, ellerinde bayraklar, Nemtsov posterleri ve Kremlin karşıtı pankartlarla, Nemtsov'un öldürüldüğü Kremlin Sarayı'na birkaç yüz metre mesafedeki köprüye kadar yürüdü.  

PUTİN ALEYHİNDE SLOGANLAR ATILDI




Burada Nemstov'un öldürüldüğü yere çiçekler bırakıldı. Yürüyüşe katılan pek çok muhalif, Nemstov'u bir grup Çeçenin öldürdüğü yolunda Rus resmi makamlarının açıklamalarını yeterli bulmayarak, aslıl cinayet emrini kimlerin verdiğinin ortaya çıkarılmasını, sadece tetikçilerin hedeflenmemesini istiyor. Bu arada gösteride Putin aleyhinde de sloganlar atıldı. Nemstov'un kızı gazeteci Janna Nemstova, cinayetle ilgili Çeçenistan lidei Ramzan Kdirov'un sorgulanması talebini tekrarladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.