Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Pakistan'da polis eğitim merkezine saldırı: 61 ölü
6 kişilik silahlı saldırganlar Pakistan'ın Kuetta kenti kırsalındaki polis eğitim merkezine saldırı düzenledi. Aralarında sivillerin de olduğu 61 kişinin hayatını kaybetti. 122 kişi de yaralandı. 3 saldırganda ölü ele geçirildi. 

ÖNCE BOMBALI, SONRA SİLAHLI SALDIRI

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, sıcak saatlerin yaşandığı alanda en az 3 patlama sesi duyuldu. Teröristlerin, saldırıyı kalaşnikof silahlarla gerçekleştirdiği iddia edildi. 

Üst düzey emniyet yetkilileri ise yaptıkları açıklamalarda, teröristlerin polis eğitim merkezine 5 noktadan ateş açtığı bilgisini paylaştı. Yetkililer, 2 teröristin ön kapıdaki güvenlik görevlisini vurduktan sonra içeri sızdığını, diğerlerinin ise eğitim merkezinin arka duvarından tırmandıklarını belirtti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.