Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Papa’dan Merkel itirafı!
Katolik dünyasının dini lideri Papa Françesko, Corriere della Sera Gazetesi’ne verdiği röportajda Avrupa’yı ‘kısır bir kadına’ benzettiği için Almanya Başbakanı Angela Merkel’in kendisini telefonla aradığını, sesinin de biraz öfkeli geldiğini söyledi.

Papa, Kasım 2014’te Avrupa Parlamentosu’nda yaptığı konuşmada ‘yorgun Avrupa’nın artık doğurganlığını ve enerjisini kaybetmiş yaşlı bir büyükanneye benzediği’ minvalindeki sözleri için Merkel’in kendisini telefonla aradığını belirtti.

Papa telefon görüşmesiyle ilgili şunları söyledi:

MERKEL ÖFKELİYDİ

“Merkel, biraz öfkeliydi. Çünkü Avrupa’yı çocuk doğuramayan kısır bir kadına benzetmiştim. Avrupa’nın gerçekten çocuk doğuramayacak bir kadın olduğunu mu düşündüğümü sordu. Ben de ‘Evet yapabilir, Avrupa’nın güçlü ve derin kökleri var” dedim. Çünkü en karanlık anlarında bile, kendisine beklenmedik kaynaklarını göstermiştir.” 

Anahtar Kelimeler:
AvrupaMerkelPapa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.