Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu öğretmenler günü hediyesi

Putin'den flaş karar: Geri çekilin!
Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’la bir araya gelen Putin, “Savunma Bakanlığı’na verilen görevlerin tam olarak yerine getirildiğini düşünüyorum. Bu nedenle yarından itibaren askeri grubumuzun temel kısmının Suriye’den çekilmesini emrediyorum” dedi.

Kremlin Sözcüsü, Rus liderin Suriye’deki askerlerin geri çekilmesi konusunda Devlet Başkanı Beşar Esed’ı da bilgilendirdiğini aktardı. 

Rus askerlerin Suriye’den çekilmesinin bu ülkedeki siyasi güçler arasında müzakere sürecini teşvik etmesini umuduğunu dile getiren Putin, “Umarım, bugünkü kararımız, çatışan taraflara iyi bir sinyal olur. Umarım, bu karar sürecin tüm katılımcılarının güvenini önemli ölçüde artırır” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nizamettin yiğit 8 yıl önce

baktıkı pabuç pahalı ekonomi bozuldu götü yemedi

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Azerbeycanın ermenistana girmesinden korkuyor. Dun bombayı patlattılar 2 dir erdogan ziyaret ertrliyo. Yarın aliyev geliyor öncesinde mesaj bu. Al suriye sizin olsun . Azerbeycano bize bırakın muhabbeti.

Avatar
onur 8 yıl önce

Bence eyerki cekilmese Türkiye azarbaycan ukrayna gürcistan ve birkaç devlet rusya ya vuracak

Avatar
Ramazan Kılınç 8 yıl önce

Ulan vardır bir boku boşuna çekilmez bu moskov keferesi

Avatar
serkan 8 yıl önce

çekilmez bu hainler bunlar insanlıklarını unutmuş vahşilikten gözleri dönmüş yaratıktan başka bişiy değil ermenistana destek verip azer baycana saldırtab bunlar zamanında yunana destek verip atinayı osmanlıdan koparan bunlar bulgarları destekleyen ermenileri destekleyip osmanlıda iç huzursuzluk çıkaran bunlar bütün pislikler hep bublardan tarihte 13 14 defa savaştık bu haysiyatsizlerle olmazsa yine savaşırız öyle eski türkiye yok artık...

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

İslam ve turan ordusunun kokusu

Avatar
Sedat 8 yıl önce

Egerki Savas cikarsa suriyeyi tutmaz morel cokuntusu yasar,
Öteyandan turkler gucleniyor ve bir hareket Eder diye baska bir guckaymasi lazim, cok hazirlikli olmamiz lazim.
Belliki ciddi bir hazirlanma var, Cook uzun bir yaz olabilir.
Turkler 4 dunya savsina hazir degilse 3 uyu mutlak kazanamaz, cunki dusmanlarimiz disda ve icerde cok

Avatar
DUEL 8 yıl önce

VAR Bİ İBNELİK