Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin paris saldırıları IŞİD yaptı

Putin'den flaş Türkiye açıklaması!
Hindistan'ın Goa kentinde BRICS zirvesi kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bir soru üzerine, tarım ürünlerinin ithalatına yönelik yaptırımların yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirtti.

Putin, “Karşı önlemler, yaptırım anlamına gelmez. Piyasamızı korumak için uyguladığımız karşı önlemler var….90’lı yıllardan bu yana, bizim tarım kurumlarımız kendi piyasamızda pay alamaz hale geldi. Geçenlerde 1 milyon 400 bin beyaz et ithal ettik, şimdi ise bunu dışarıya nasıl dışarıya satarız diye düşünüyoruz. Biz fiiliyatta iç talebimizi karşıladık” ifadelerini kullandı.

Putin sözlerine şöyle devam etti: “Şimdi biz Türkiye ile ilişkilerimizi düzeltiyoruz, bazı alanları açıyoruz. Neleri açtık? Ben Türkiye’deyken şunu dedim: Çekirdekli ve narenciye ürünleri. Biz ne çekirdekli ne de narenciye üretiyoruz. O zaman burada niye tutalım (Türkiye)? Tam tersine bu, diğer ithalatcılar için rekabet oluşturacak.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.