Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Donald Trump'ın Rusya'daki fahişelerle bir araya geldiğini düşünmediğini ve bu iddiaların tamamen saçma olduğunu söyledi.

Putin Rus kadınların güzelliğine de atıfta bulunarak: "Şüphesiz dünyanın en iyileri olsa da Rus fahişelerle buluştuğuna inanmakta zorlanıyorum" dedi.

"BÖYLE ŞEYLERE İHTİYACI YOK"

Putin ayrıca Trump gibi dünyanın en güzel kadınlarıyla birlikte olan milyarderin, böyle şeylere ihtiyacı olmayacağını savundu.

"YALAN HABER"

Putin, "Bu, yalan haber. Trump Moskova'ya gelir gelmez seks işçilerine mi koştu? Birincisi, bahsettiğimiz kişi (Trump) yetişkin biri. İkinci olarak bu kişi, yıllarca güzellik yarışması düzenlemiş ve o nedenle de dünyanın en güzel kadınlarıyla iletişim kurmuş biri. O nedenle onun (Trump) otele konup bizim kadınlarımızla buluştuğunu düşünmekte zorlanıyorum"

"O....DAN DAHA KÖTÜLER"

"O...puluk çirkin bir olgu. Ama Amerika'nın seçilmiş başkanına karşı bu tarz sahte haberleri politik mücadele için kullananlar o...pudan daha kötüdür ve ahlaki değerleri yoktur" diye konuşarak tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.