Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Putin'e Türk bayrağı sallayan kişinin kim olduğu ortaya çıktı! O kişinin adı...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün her yıl yaptığı gibi düzenlediği basın toplantısında konuştu. Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Putin'e bir muhabir, Türk bayrağı sallamıştı.

PUTİN'E TÜRK BAYRAĞI SALLAYAN AA MUHABİRİ ÇIKTI

Türk bayrağı sallayarak dikkatleri üzerine çeken kadın muhabirin Anadolu Ajansı'nın Moskova bürosu için çalışan Elena Teslova olduğu anlaşıldı.



"TÜRKİYE'YLE İLGİLİ SORU SORMAK İÇİN BAYRAK KALDIRDIM"

Telsova, konu ile ilgili "Orada bulunan yüzlerce gazeteci Putin’e soru sorabilmek için hangi ülkeyi, bölgeyi veya gazeteyi temsil ettiklerini göstermek amacıyla beraberinde resim ve flamalar getirmişti. Ben ise Türkiye ile ilgili soru sormak istediğimi belirtmek için Türk bayrağı getirdim. İşe de yaradı. Salondaki ne Rus gazeteciler ne de organizatörler bana kötü bir laf söyledi. Zaten bunun soru sormaktan başka bir amacı yoktu. Bunu herkes biliyordu" ifadelerini kullandı.

ELENA'NIN PUTİN'E SORDUĞU SORU

Rus muhabirin Anadolu Ajansı adına Putin’e "Siz bir önceki açıklamalarınızda ‘Türkiye yönetimi başka Türk halkı başka’ demiştiniz. Ancak Rusya’da eğitim gören öğrenciler ve burada çalışan Türk işçileri baskıya maruz kaldıklarını söylüyor. Bu konuda görüşünüz nedir?" sorusunu sorduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.