Öne Çıkanlar rusya Aykurt Nuhoğlu fenerbahçe astana stoilov Bayern Münih fenerbahçe bursaspor

Putin'in iltifatları karşılıksız kalmadı.

Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin dün yaptığı ve yaklaşık 5 saat süren 2015 yıl sonu basın açıklamasında ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olan Donald Trump'a övgüler sıralamıştı.

PUTİN'DEN TRUMP'A METHİYELER

Putin, yılsonu basın toplantısında "Donald Trump, hiç kuşkusuz çok parlak ve becerikli biri. Onun kabiliyetini değerlendirmek bizim işimiz değil buna ABD seçmenleri karar verir. Ama Trump başkanlık yarışının mutlak lideri. Rusya ile ilişkileri yeni bir seviyeye taşımak ve derinleştirmek istediğini söyledi. Bunu memnuniyetle karşılıyoruz."ifadelerini kullanmıştı.

"İLTİFATLARI DUYMAK BÜYÜK ONURDUR"

Putin'in bu övgülerine Trump'tan yanıt gecikmedi. Trump, "Hem ülkesinde hem de yurtdışında saygı gören birinden iltifat almak, her zaman için büyük onurdur. Ben her zaman Rusya ile ABD'nin terörizmle mücadele etmek ve dünyayı yeniden şekillendirmek için işbirliği yapması gerektiğini hissetmişimdir. Ticari işbirliğinden ve karşılıklı saygının getireceği diğer yararlardan bahsetmeme gerek dahi yok." dedi.


"MÜSLÜMANLARIN ABD'YE GİRİŞİ YASAKLANSIN"

Donald Trump'a açık bir mektup yayınlayarak, “Güvenlik gerekçesiyle Müslümanların ABD'ye girişi yasaklansın” çağrısı yapmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.