Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Putin'in yakın dostu konuştu!

Azeri asıllı Rahimov, 1970’lı yıllarda Putin ile birlikte Leningrad Devlet Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim almış ve arkadaşlıkları o yıllardan itibaren başlamıştı. Sputnik Haber Ajansı'na konuşan Rahimov, uçak krizi nedeniyle ikili ilişkilerin kötüleşmesinden derin üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Rahimov, “Sayın Putin 15 yıl önce iktidara geldiğinden itibaren Rus-Türk ilişkilerinin iyileşmesi ve geliştirilmesi için tüm alanlarda en çok çaba harcayanlardan biriydi. Burada öncelikle resmi merciler arasındaki ilişkilerden bahsediyorum. Putin'in Rus-Türk ilişkilerine ne kadar önem verdiğine şahidim. Dolayısıyla, Putin’in Rus uçağının düşürülmesinin ardından ne kadar derin hayal kırıklığı yaşadığını anlıyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.