Öne Çıkanlar zip perde forum En iyi bulut santral zekeriya atak 8 rusya

Putin sonunda itiraf etti!
Rus lider Putin, çöküşü kabul etti: Tek süper güç ABD... Biz, yaptırımlar nedeniyle kin beslemiyoruz. Washington ile hemen masaya oturmaya hazırız. Rusya Devlet Başkanı VladimirPutin, çöküşte olduklarını itiraf etti... Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Uluslararası Ekonomi Forumu (SPIEF) kapsamında "Küresel Yeni Ekonomik Gerçeklik" başlıklı oturumda konuşan Putin'in şok açıklamaları şöyle:

Evet kabul etmeliyiz ki, şu anda dünyanın tek süper gücü ABD... Biz de ABD ile her konuda anlaşmaya hazırız. Bizim ülkemize büyük bir ambargo uygulanıyor. ABD'nin isteğiyle yaptırımları uzatan Avrupa'yı da anlamakta zorlanıyorum. Bu olayda sadece biz değil Avrupa Birliği de zarar görüyor.

Avrupa'ya ve ABD'ye yönelik bir kin beslemiyoruz, ancak bu yol tek taraflı olamaz. Avrupa ile ortak bir yolda buluşabiliriz. Küresel ekonomide yapısal problemler zirveye çıktı. BİZİM petrol gelirlerine bağlı ekonomik yapımızı mutlaka değiştirmeliyiz.

Sermaye çıkışını kontrol altına aldık ve enflasyon oranını da yüzde 5'e (Şu anda yüzde 8.9) indireceğiz. Bunun kolay olmadığını da biliyoruz.

İşsizlik oranında da yeni çalışmalarımız var. Üretim alanlarında hemen yeniliğe gitmeliyiz. Aksi takdirde sorunlar artarak devam eder.

Takvim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.