Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Ruhani Esad'ın 'Halep zaferini' kutladı

İran lideri Ruhani Esed'i telefonla aradı... Tahran yönetimi olarak Suriye’yi desteklemeyi bir “ görev” olarak gördüklerini ifade eden Ruhani, “İrani, teröristlerin Suriye’den çıkarılıncaya kadar Suriye devleti ve halkının yanında olacak” açıklamasını yaptı. 

RUHANİ'DEN ESAD'A KUTLAMA TELEFONU

İran Cumhurbaşkanlığı sitesinde yer alan açıklamaya göre, iki isim yaptıkları görüşmede Ruhani şu açıklamayı yaptı; “Bu zafer, Suriye’ye kutlu olsun. Suriye’nin en büyük ikinci şehri Halep’in, halkın bağrına yeniden geri dönmesi, Suriye halkının teröristler ve onları destekleyenlere karşı büyük başarısıdır. Umarım Halep zaferi, nihai zaferin başlangıcı olur ” 

ESAD: DESTEĞİNİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Eli kanlı Beşar Esad ise, katliamda Suriye’ye verdiği destekten ötürü İran’a sonsuz teşekkürlerini dile getirdi. “Bunları asla unutmayacağız” açıklamasını yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmed 7 yıl önce

Katılın adını yazarken dikkat edin ismi Esed dır Esad değil

Avatar
merve 7 yıl önce

Allah belanızı versin!

Avatar
havva 7 yıl önce

Bu yaptiklarinizi bizlerde unutmayacagiz.Adi kopekler