Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Rum Kesimi'nden küstah Türkiye açıklaması

Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, 'yükümlülüklerini yerine getirmemesi halinde',Türkiye'nin AB üyeliğiyle ilgili fasılların müzakereye açılmasına rıza göstermeyeceklerini söyledi.

"HAKSIZ VE KABUL EDİLEMEZ"

Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Anastasiadis, mülteci krizinin sorumluluğunun Güney Kıbrıs’ın omuzlarına yüklenmesinin haksız ve kabul edilemez olacağını kaydetti.

GÖRÜŞLERİNİ TUSK'A İLETTİ

Türkiye'nin "Kıbrıs konusunda sorumluluklarını yerine getirmemesi halinde müzakere başlıklarının açılmasına izin vermeyeceklerini" söyleyen Rum lider, böyle bir durumun Kıbrıs Cumhuriyeti'nin kendisi ile çelişmesi anlamına geleceğini öne sürdü. Kıbrıs'ta müzakerelerin sürdüğü bir dönemde Türkiye'nin AB başlıklarını görüşmenin kendileri için uygun olmadığına da dikkat çeken Anastasiadis, bu konudaki görüşlerinin son derece hassas olduğunu Tusk'a ilettiklerini aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fevzi 8 yıl önce

Zaten avrupa birliği denen o haçlı zihniyeti rum kesimini avrupa birliğine sırf bunun için aldı .