Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü Isaac Liev Schreiber

Rus Jetlerinden, El Bab'a Hava Harekatı
Türkiye ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından kuşatma altında tutulan El Bab'ın güneyindeki DEAŞ mevzilerinin dün gece Rus savaş uçakları tarafından bombalandığı bildirildi. Rus uçaklarının hava saldırısı bir ilk niteliği taşıyor.

Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı sınır ötesi harekât Fırat Kalkanı'nda en kritik nokta El Bab kenti. Yaklaşık bir aydır kuşatma altında tutulan kentte çok sayıda DEAŞ teröristi bulunuyor. Fırat Kalkanı harekâtıyla kısa sürede Cerablus-Afrin hattı kontrol altına alındı, daha sonra güneye doğru ilerleme kaydedildi.

KOALİSYON KATKIDA BULUNMUYOR

DEAŞ'a karşı mücadele için kurulan ABD önderliğindeki koalisyon Türkiye'nin çağrılarına rağmen DEAŞ'a en büyük zayiatı verdiren, örgütün belini kıran El Bab harekatına bugüne kadar hiçbir katkıda bulunmamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.