Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

Rus savaş uçakları camiyi bombaladı: 4 ölü, 50 yaralı
Rusya'ya ait savaş uçakları Türkiye sınırına 3 kilometre ötede bulunan Naciye Kasabası'ndaki bir camiyi bombaladı. Düzenlenen saldırı sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi de yaralandı.

Suriye'de, Rusya'ya ait olduğu ileri sürülen savaş uçakları, Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne kuş uçuşu 3 kilometre uzaklıkta olan Naciye Kasabası'ndaki bir camiyi bombaladı. İlk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi 50 kişi de yaralandı. Yaralılardan 2'si, Hatay'a getirildi.

Saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti

Bayırbucak Türkmenleri bölgesine hava saldırısı düzenleyen yerel kaynaklara göre Rusya'ya ait uçaklardan biri cuma namazı çıkışında Naciye Kasabası'ndaki camiye bomba attı. Suriyeli yerel kaynaklar 4 kişinin öldüğünü belirtirken, 50 kişinin de yaralandığını kaydetti. Camide de büyük çapta hasarın meydana geldiği hava saldırısında yaralananlar çevredeki hastanelere götürüldü.

İki ağır yaralı Hatay'a getirildi

Yaralılardan durumu ağır olan 2'si Yayladağı İlçesi'ndeki Suriye sınırının sıfır noktasında bulunan sahra hastanesine getirildi. Burada yapılan müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.