Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Rus Uçaklarına Karşı NATO Angajmanı!

NATO yetkilileri, gönderilecek uçakların NATO angajmanına göre hareket edeceğini altını çizerek vurguladı. Yetkililer,Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesinin ardından Türkiye'nin başvurusu üzerine kararın alındığını vurguladı. NATO yetkilileri, "bu tür bir olayın bir daha gerçekleşmemesi için, sınırda görev yapacak uçakların NATO angajmanının"geçerli olacağını kaydetti.

NELER GELECEK?

Türkiye'nin hava savunmasına katkı başlığı altında Türkiye'ye ne tur ve kaç adet uçak gönderileceğini, bu katkı kapsamında hava savunma sistemlerinin bulunup bulunmadığı konusu henüz netlik kazanmadı. Türkiye'ye erken uyarı ve devriye uçağı (AWACS) ve avcı uçakları yollanması planlar arasında... Bunlara ek olarak, Doğu Akdeniz'e daha fazla deniz gücü, deniz devriye uçağı gönderileceği kaydediliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.