Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Rusya'da akıl hastanesinde yangın: 22 ölü

Rusya'nın Voronej bölgesindeki Alferovka köyünde bulunan bir akıl hastanesinde çıkan yangında 22 kişi hayatını kaybetti.

İçinde 70 hasta ve en az dört personelin bulunduğu hastaneden 57 kişinin kurtarıldığı bildirildi. 20'den fazla kişinin yaralandığı ve tedavi altına alındığı belirtilirken, yaralılardan ikisinin kan kaybından öldüğü ifade edildi.Yangın nedeniyle çatısı çöken 600 metrekarelik binanın tamamen kül olduğu bildirildi.



Yetkililer, yangının elektrik şebekesindeki bir arıza nedeniyle çıktığının tahmin edildiğini açıkladı. Acil Durum Bakanlığı'ndan bir yetkili, RIA Novosti'ye yaptığı açıklamada yangının kablolamadaki bir hatadan çıkmış olabileceğini, ayrıca ilk müdahalede ihmal durumunun da değerlendirildiğini kaydetti. Uzmanların olay yerinde araştırmaları sürdürdüğü ifade edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.