Öne Çıkanlar ışid türkiye terör örgütü terörist terör

Rusya'dan ABD'ye uyarı: Sürprize hazır olun

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Suriye'de rejim güçlerinin kontrolündeki bölgelere yapılacak hava veya füze saldırılarının Rus askerleri için tehdit oluşturacağını belirterek, "Amerikalı stratejistlere hatırlatmak isterim ki S-300 ve S-400'lerin etki alanı, tanımlanamayan nesneler için sürpriz oluşturabilir." ifadeleri kullanıldı. 

Sözcü Konaşenkov, basın kuruluşlarında yer alan "ABD'nin Suriye'de rejim güçlerine karşı askeri operasyon yapabileceği" yönündeki haberleri yorumladı. Konaşenkov şu ifadeleri kullandı;

"Bu nedenle Suriye hükümeti kontrolündeki bölgelere yapılacak hava veya füze saldırısı, Rus askerleri için açık bir tehdit oluşturur. ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Deyr ez-Zur şehrinde ordu birliklerini bombalamasının ardından, Rus askerlerine karşı olası hataları önlemek için tüm tedbirleri aldık." 

SİSTEMİN ROKETİ TANIYACAK VAKTİ OLMAZ, SÜRPRİZE HAZIR OLUN

Konaşenkov ayrıca "Amerikalı stratejistlere hatırlatmak isterim ki S-300 ve S-400 hava savunma sistemlerinin etki alanı, tanımlanamayan nesneler için sürpriz oluşturabilir. Sistemin, roketin menşeini belirlemek için vakti olmayacaktır." açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.